onsdag den 4. juni 2008

Ud i det blå....

I går var vi på tur... altså såen...lidt arbejde, men også rigtig meget hygge. Første destination - Svendborg havn for at læsse tipistænger af, der skal med Drejøfærgen. Og så ellers over Tåsinge til Langeland og den idylliskeTranekær. Lidt nostalgi, fordi det var netop på Langeland, vi for 4 år siden leverede vores allerførst-solgte tipi.

Dengang fandt var vi Tranekær slotspark med den helt fantastiske udstilling "Land art" . Organiske, forgængelige konstallationer.... Det blir ikke meget smukkere!

Og vi fandt også Guldtranen, dengang for 4 år siden, en ganske ung og nystartet guldsmed. I går var vi igen en tur forbi Mads´ fantastisk smukke butik og værksted. I de mellemliggende år har vi via vores butik lært Mads og hans familie at kende. Og i går havde vi et vigtigt og endnu hemmelighedsfuldt ærinde hos den dygtige kunsthåndværker ;0)

Dagens tur sluttede i Svendborg med sol, blæst, sommersaft og "koseligt" selskab hos hjertenære kære....

I går var en god dag!!!

4 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Åh, Annie... Det lyder som en af de dage, der bare skal være rigtig mange af i ens liv. Tak for turen ud i det blå ;-)

Madame sagde ...

Kære Annie, jeg er stødt på dig via dine kloge kommentarer andre steder. Jeg glæder mig til at følge lidt med på din blog.

Annie Fryd sagde ...

Jeannette... Det VAR en god dag :0)

Madame... Kloge uha... men tak og dejligt at du har fundet herind. Jeg har selv fulgt lidt med på din blog. Vi ses hist eller pist!

Anja Blaksmark sagde ...

Er I gift??
:-D