tirsdag den 25. november 2008

Principielt...

... er jeg mod al juleri før 1. dec. Trods det har jeg siddet og flettet julehjerter de sidste dage, smukke julehjerter af gamle nodeark og brunt indpakningspapir, og det er ikke ganske almindelige flettede hjerter.... Næhhh, mine har nemlig solhjul og Thorshammer i midten!

De er ikke hængt op endnu, nej nej. Men jeg tilstår at lyskæden er kommet ud i busken. Jeg tror den er på vej til de evige lysmarker, for det er efterhånden kun en 6. del af de 120 dioder der er lys i....

Hvornår henter du julepynten frem?

6 kommentarer:

Madame sagde ...

Det lyder smukt med din lyskæde og julehjerterne, Annie!
Vi har næsten ingen julepynt længere, efter at sønnike flyttede. For mig er julen ikke helt, hvad den er for de fleste andre, der køber gaver og laver en masse mad. Jeg har nogle få, små nisser, strikkede og i træ. Og jeg har netop fået udvidet min samling med den sødeste lille nisse, som Miri har frembragt :o)

Lotte sagde ...

Ah, det lyder spændende, med solhjul og Thorshammer i midten. Måske et billede af det, engang? ;-)

Julepynten kommer først frem d. 1.! Men en lyskæde har vi hængende om et spejl i hele mørketiden. Det er ganske hyggeligt :-)

jensdrejer sagde ...

Jeg har kun meget lidt julepynt og det har ikke engang været fremme de sidste par år. Julen betyder ikke ret meget for mig og jeg er faktisk begyndt at overveje, om det ikke giver bedre mening for mig, at fejre solhverv og jævndøgn. Det er faktisk en lille smule inspireret af din blog. Vi moderne mennesker har alt for lidt fokus på årets gang og det er egentlig lidt ærgerligt.

Losarinas mor sagde ...

Hyggelige sysler , din lille skabsjulekvinde :-)
Her begynder vi altid juleriet 1. advent. Julekæden udenfor kommer op midt i november- det er vi altså nød til, for det pynter altså med noget lys derude :-)Kunne jeg ikke få lov til at se dit julehjerte med Thorshammer og Solhjul ? Det lyder fantastisk!

Annie Fryd sagde ...

Madame... Det er forståeligt at julen får en mindre væsentlig betydning, når der ikke længere er mindre børn. Jeg har det som sig, hellere få udvalgte ting, end et væld af julepynt overalt. Må vi se nissen?

Lotte... Jeg tager billeder i morgen og lægger på bloggen. Lyskæder hører som sterainlys til på alle tider af året, når og hvis man lyster :0)

Jens... Eiii, nu blir jeg helt smigret over at kunne inspirere. Julens kristne budskab siger mig intet og min jul er engle- og julemandsfri. I min verden handler julen om at fejrer lyset og solen, så den vender tilbage, og at ære nisser/vætter fordi de værner om vores hus og jord. Og det gør vi med dejlig mad til både mennesker og underjordiske, lys i stager og bål ude.

Miri... :0) Som barn var det også altid 1 advent der var startskuddet, men jeg fejrer jo ikke advent, men jeg henter naturens gaver... kogler, grene, gran m.m. ind til solhvervet. Så kommer hjerter og andet pynt 1 dec. Jeg bager også hamrende gode Thorshammer-kager med min speciallavede kageform... Jeg skal nok vise billeder af det hele hen af vejen.

Madame sagde ...

Kære Annie, Miri havde nissen på i nærbillede i går :o)