onsdag den 21. januar 2009

Stat-snuseri...

Når man nu har muligheden med Statcounter, så kan man (læs: jeg) ikke lade være med at være nysgerrig på, hvem det er, der læser med herinde, hvad de læser og hvordan de finder min blog.

Jeg har lavet lidt research:

Folk har de seneste dage fundet min blog ved at google: Hønsehus (hvordan pokker det så skulle lede til mig), elsker du ham, fornemmelser, kreativ orme og kristen symbolik...

Rigtig rigtig mange kommer til min blog via "Underet er at vi er til"

48,3 % af dem der kigger ind, er her mindre end 5 sekunder... Hvor uinteressant er min blog lige?? Til gengæld er 20,8 % her mere end et time. Men så er min egen færden på bloggen også medregnet.

Seneste downloads af billeder fra bloggen er dette... og dette? Jeg håber dem der downloader billedet af Mathilde, gør det for at reklamere for hende talent ;0)

8 kommentarer:

Madame sagde ...

Jeg håber bestemt også, at de, der downloader billedet af Mathilde, vil gøre reklame for hende. Jeg bruger også Statcounter - det er ret sjovt at se at 'Kunstnerfest på Skagen' og 'speltboller' er de store hits hos mig. Man skulle jo tro, at jeg tilbringer al min tid på museer eller i køkkenet :o)
Jeg nyder især alle de små flag fra Malaysia, Thailand, Kina, Spanien, osv ... De fleste besøg hos mig kommer fra Blogbot.

Lene sagde ...

se nu bliver jeg nysgerrig på den statcounter :-) måske skulle jeg installere den.

Og så er jeg da glad for at min blogliste bliver brugt til at gå på opdagelse hos andre :-)

Annie Fryd sagde ...

Madame...Du er da også en husmoderlig kunstinteresseret kvinde ;0)

Sjovt, jeg har næsten ingen besøgende fra Blogbot, det har ofte undret mig.

Lene... Ja, og tak fordi din blogliste leder folk videre til mig :0) Det er en hurtig process at få installeret statcounter, men vær opmærksom på at der så, er én ting mere der skal tjekkes ;0)

Losarinas mor sagde ...

Har også fået installeret et eller andet.. Men har overhovedet ike tjekket den! Måske er jeg slet ikke så nysgerrig som jeg troede :-)

Helle Koed sagde ...

Tak for intro til StatCounter – den er meget bedre end den jeg har anvendt! :)

Annie Fryd sagde ...

Miri... man kan jo blive helt overrasket over sig selv af og til.. :0)

Helle... Det var da så lidt... Så kan du også lege detektiv :0)

Lotten sagde ...

Jeg bruger også Statcounter. Her er de store hittere 'night terror', 'speltpandekager' og 'gratis mobil fra sony ericsson' - det er ret skægt...

Jeg har i øvrigt flere end dig af dem, der er på min blog i mindre end 5 sekunder - men der er til gengæld også nogle, der læser med i længere intervaller. Ved du godt, du kan blokere for din egen ip-adresse, så du ikke tæller med i statistikken?

Elin sagde ...

Mine seneste hits på google søgninger var på 'kat' 'prednisolon' og 'flæskefars'!!!! Hvilket straks foranledigede mig til at skrive kattens historie færdig. (Flæskefars hørte til kattens yndlingsgodbidder, og så var det let at rulle pillerne ind i).

M.h.t. stats så nøjes jeg indtil videre med min Feedjit, der fortæller mig at mine venner i New York, Nova Scotia og Nashville TN ikke har glemt mig, at min niece i Holland følger med så godt hun kan og lærer lidt dansk, og at jeg har fået en ny fast læser oppe fra Norrbottens Lan i det nordligste Sverige! Hurrahhh!