lørdag den 6. september 2008

Om at ha læsere....

Hele ideen med at skrive blog, er selvfølgelig også at man blir læst... That´s a fact. I læsere er vores næring. Selviscenesættelse, ekshibitionisme??... Absolut.....Jeg indrømmer en snert af begge ;0)

I går fik jeg nys om, at jeg har en læser, som jeg ikke i mine vildeste drømme, havde forestillet mig, ville bruge endsige et splitsekund på at kigge ind i mit liv...Men hun/du er meget velkommen, som alle I andre anonyme læsere, og et kig ind i mit liv er et kig ind i mine kæres.

Nogen gange må jeg jo tilstå en usandsynlig nysgerrighed på, hvem der egentlig læser med. Jeg kan jo se på statistikkerne, at der er betydeligt flere læsere, end mine medbloggere som kommenterer herinde og så de, der har givet sig til kende på mit blognetværk på Facebook.

Hvor vil jeg hen med dette???? Tjaaa.... giv gerne et pip med i kommentaren, hvis du brænder for at sige noget, anonymitet er også en mulighed, eller giv dig til kende næste gang vi ses IRL...

Giv mig lidt af dig...og du får lidt af mig herinde...

11 kommentarer:

Emmaline sagde ...

Jamen det jeg da så! Hej Annie Fryd ;-) Jeg har først for nyligt opdaget din blog, så jeg har ikke været anonym læser længe, men jeg vender helt sikkert tilbage! Ha' en god lørdag aften :-)

Madame sagde ...

Søde Annie, here I am, men det ved du jo godt :-)

Lotte sagde ...

Du gør det, jeg så ofte har haft lyst til. Spørge, hvem de er, derude. Jeg håber mange svarer dig! Det ku være ret interessant.

Og jeg er her osse. Fast inventar ;-)

Losarinas mor sagde ...

Halloooo- Jeg er her også :-)

Annie Fryd sagde ...

Hej Emmaline... Dejligt at du gir dig til kende. Du skal være hjertelig velkommen og jeg håber da du vil lægge en kommentar en gang imellem....

Madame, Lotte, Miri... I er observeret herinde i ny og næ.... Og jeg nyder jeres visitter!

NILLE sagde ...

Hvis dine statistikker viser besøg fra udlandet er det blandt andet fra mig. Jeg læser med jævnligt - selvom jeg ikke kommenterer så meget. Men det er spændende og dejligt at læse med!

refugias sagde ...

Jamen det er måske almindelig høflighed lige at sige hej, så . . .

Jeg har kigget her forbi et par gange via Madame's blog.
Men da jeg ikke selv er 'rigtig' blogger, kun fotoblogger p.t. 'blander' jeg mig ikke så meget.
Har engang blogget på Mingler, (navnet var 'elusive', og jeg var da den mest læste i flere måneder. Det tog blot for megen tid op, tid som jeg ikke har mere, nu vi har købt en gård, ogforresten, så var tonen heller ikke særlig sober på Mingler. . .

Det er jo en anden snak. Jeg kan se du har besøg min blog 'vilhelmsdal' :-) – på min Feedjit! Nørre Snede serveren, ikk'?

Kærlig hilsen Elin

refugias sagde ...

Jeg vil gerne lige tilføje, at det er rigtig vanskeligt at lægge en kommentar her, da du har din profil indtillet til Google/blogger.

Jeg var nødt til at finde min gamle Google-konto frem for at udgive min forrige kommentar. (og denne9 :-)
Men måske det afholder nogle fra at kommentere, som ellers gerne ville?

Jeg kunne heller ikke, af samme grund, kvitere med et link til min blog, kun til min hjemmeside . . .

Ville ellers gerne besøge denne blog og kommentere en anden gang . . .
kh, Elin

Annie Fryd sagde ...

Nille... jeg nyder jo også jævnligt din blog, selvom jeg heller ikke lige får kommenteret med :0)

Elin...Velkommen til og tak fordi du gjorde opmærksom på vanskeligheden ved at kommenterere herinde, det er ændret nu. Jeg kendte ikke Vilhelmsdal før, men hold da op et smukt sted, og gode kreative kræfter. Jeg kigger forbi!

Anja ligenu sagde ...

Kukkelukkelukkeluk;-)

Jeg har også en del læsere der ikke nødvendigvis også skriver i kommentarfeltet. Det har jeg det helt fint med. Og jeg har det helt fint med at nogen kommenterer uden at have en blog eller uden at kunne linke til noget om sig selv. Det er ikke vigtigt, synes jeg, for jeg definerer ikke deres ydelse - det er en gave blot at have læsere og det gør mig taknemmelig at de er der:-)

Netop i dag hvor jeg mødte nogen gamle bekendte fandt jeg ud af at det kvindelige medstykke læste med på min blog - det er sgu da fantastisk! :-)

Anita sagde ...

Yes, så kan jeg også kommentere nu. Her er jeg og jeg kigger også med nu og da ;-)