fredag den 19. september 2008

Frejasdag...

For hunde, hvor jeg får gjort rent i dag... og det helt uden der er nogen der svinger pisken ;0) Det er lige før jeg vil kalde det ren fornøjelse. Ihvertfald her bagefter, hvor det skinnende badeværelse lidt senere skal nydes horisontalt i duftende badevand og med et glas vin på kanten...

I morgen er det jævndøgn. En højtid for mig og mine frænder! Vi drager i skoven for at hylde, hygge, spise, drikke og sidde den halve nat ved bålet. Jeg pakker renskind, sovepose og telt og håber på at nattetemperaturen ombestemmer sig og stiger lidt.... jeg har ikke Stationsforstanderen til at holde mig varm, han skal nemlig i Herreloge... temmelig hemmeligt for kvinder!

Hvad står der på dit weekendprogram?

6 kommentarer:

Madame sagde ...

Det lyder dejligt, at du skal i skoven og fejre efterårsjævndøgn. Klæd dig godt på - det bliver hulens koldt.
Jeg skal have rigtig mange gæster på søndag, så lørdagen er helliget alle forberedelserne, uha. Men det er familie fra udlandet, så det er bare på med vanten og fat i kost, spand og gryder. God weekend til dig :-)

Lene sagde ...

forhåbentlig bliver jeg færdig med overfladerengøring i dag (jeg kunne godt bruge en, der holdt mig til ilden ;-) så jeg kan holde fri i morgen, for søndag står den på aftenvagt.

Helle Koed sagde ...

Ih det lyder som en dejlig aften du har i vente! :) Jævndøgnet skal fejres! :)

Vores weekend står på hygge – tror jeg skal være lidt kreativ! :) Og så lige køb af en opvaskemaskine!

Rigtig god weekend til dig og din familie! :)

Losarinas mor sagde ...

Spændende weekend planer du har !
jeg har ikke ´rigtig nogle..Jo, museum på Søndag.

Lotte sagde ...

Det lyder som en rigtig god oplevelse, der venter. Meget spændende!
Min weekend er klar til spontane indfald, selvom jeg mest ønsker mig månehytte. ;-)
Rigtig god tur!!!
:-)

Annie Fryd sagde ...

Madame... Vejret her er koldt og klart...jeg finder de uldne frem. Gæsteforberedelser er hyggeligt... også go weekend til dig. Klem...

Lene... overfladerengøringen er sikkert klaret, så du kan nyde din lørdag med frihed... Go vagt søndag :0)

Helle... Jævndøgnet skal fejres, og det sørger vi for :0) Lyder som en dejlig weekend der venter forude... særligt det med opvaskemaskine... Sådan een ønsker jeg mig, men nu er jeg jo lige blevet gift med ham jeg har ;0)

Miri... En weekend uden mål og med er nu også en skøn ting... åben til hvad der kan falde een ind... Nyd det! Klem..

Lotte... Du må se om du kan finde lidt ro, om ikke andet så i den "mentale månehytte" ind imellem weekendsaktiviteterne... Du kunne jo også skrive lidt på den der familiebog du ved... ;0)