fredag den 19. december 2008

Julelege...

Som nævnt venter forude 2 julefrokoster. Den i morgen ved jeg kan byde på lidt af hvert, for de vilde hedninge er kendt for at kunne feste. Men om få timer skal jeg til julefrokost med mine nye kolleger, og selvom jeg synes de er både festlige og sjove i arbejdsdagen, så har jeg ingen anelse om, hvordan deres julefrokostkultur er. Jeg har vovet mig ud i et festligt indslag til senere på aftenen, og jeg tilstår, at jeg på forhånd har forsøgt at "censurere" mellem ideerne en anelse. Jeg har ikke helt nogen fornemmelse af, om de vil stå model til mine små julelege, selvom de er af den sobre slags såen næsten da. Jeg kan løfte en flig, og sige at det handler om at skubbe lidt frem og tilbage med underlivet... ;0) og SÅ siger jeg ikke mer!!!

Hvordan med dig? Er du til festlige julelege, eller sidder du og ønsker at kravle i et musehul, for ikke at risikere at deltage?

5 kommentarer:

Mille F sagde ...

Hej Annie, Jeg er med på sådan nogle lege, jeg syns det er hyggeligt når der er lidt "pause" i et middags selskab. Folk sidder jo tit og snakker i grupper, men med et indslag er der ligesom fælles fokus. Glædelig jul til jer alle sammen. Knus Mille

Madame sagde ...

Hvis jeg har fået lidt indenbords er det ret sjovt, synes jeg. Jeg mindes en gang, hvor hele min afdeling var til julefrokost, og 10 kvinder fik bind for øjnene og skulle genkende mændene ved at mærke på deres ben!

Var det hyggeligt i går, Annie?

Helle Koed sagde ...

Det kommer så sandelig an på i hvilket selskab jeg er i... :)
Er det nære venner og familie jeg kender rigtig godt, så skal jeg nok hoppe med på legen og skabe mig tosset! ;) Meeen er det nyt job, nye mennekser osv er jeg mere forbeholden, meeeed mindre der er kommet lidt indenbords... HI HI
så klø du bare på med dine lege, det får sikkert folk til at tø op... ;)
god aften!

jensdrejer sagde ...

Hov - her midt om natten kom jeg pludselig til at tænke på dig. God solhverv - eller hvad man nu siger. Jeg håber at I har en dejlig aften og en rigtig god fest.

Annie Fryd sagde ...

Mille... Jeg forestillede mig såmænd heller ikke at du var bleg for kaste dig ud en lille juleleg :0) Rigtig god jul til dig og dine også. Går ud fra at du ikke ser hverken din mor eller Lars denne jul? Knus tilbage!

Madame... Det har været et par rigtig hyggelige dage/aftener, uden at jeg er helt smadret denne søndag. Jeg fandt også den leg med benene på nettet, men tænkte at den var lige grænseoverskridende nok. Mine kolleger var helt med på min uskyldige leg, de grinede i hvertfald højlydt.

Helle... Mon ikke de fleste har det sådan, at kendskab til hinanden eller lidt alkohol indenbords løsner lidt på tøjlerne i fht. hvor "legesyge" vi vover at være? Jeg tror ikke jeg brød for mange grænser, de vil stadig gerne se mig på arbejde i morgen :0)

Jens... Tak Jens og rigtig godt solhverv og jul til dig :0) Vi havde bål og fik kaldt solen tilbage, så nu blir dagene med garanti længere igen! Tænk at du sådan tænker på mig om natten ;0)