mandag den 8. december 2008

Jul i stuerne...For mange år siden, da min ældste søn kun var en bette knøs, fandt han på en ny juletradition, som har hængt ved siden. Salomons konversationsleksikon fra 30´erne har lige netop 24 bind. Nissesangkoret flytter een bog frem hver dag i hele december. I år kan koret dog ikke stå ovenpå bøgerne som ellers, men må tage opstilling foran

5 kommentarer:

Vilhelmsdal on-line sagde ...

Din datter er bare dygtig, og heldig, at gå på Designskolen!
Jeg véd hvor svært det er at komme ind.

Da jeg gik i Kolding var jeg dengang den hidtil yngste der var kommet ind. Nitten år. Jeg tror de efterfølgende har haft yngre gennem prøven.

Debgang lå skolen på Agtrupvej i nogle rå lokaler i en gammel fabriksbygning. Lidt New Yorkeragtigt og cool, men sådan var der jo ikke nogen der tænkte dengang ;-)

Vilhelmsdal on-line sagde ...

Jeg prøvede tidligere at skrive en kommentar under Designskole bloggen, men det virkede ikke (error-skilt).
Jeg kunne så godt kommentere her på denne blogpost.

Da jeg så ville kommentere denne blog senere, var der fejlmelding igen. Måske derfor der ikke er flere kommentarer? Håber dene går igennem.

Hvad jeg ville skrive? Åh, smuk tradition og flotte, gamle bøger!

Annie Fryd sagde ...

Tak Elin... Jeg tror Blogger havde lidt problemer tidligere på dagen, jeg havde selv svært ved at udgive kommentarer hos andre bloggere.

Jeg holder meget af den slags gamle indbundne bøger...og de er faktisk ret underholdende at læse i. Ex. er der en illustreret forklaring omkring frenologi, at særlige karaktertræk skulle kunne aflæses i ansigtstrækkene hos en person. Ex. at fremstående øjenbryn skulle være tegn på en kriminel karakter...Morsomt!

Madame sagde ...

Sikke smukke billeder, Annie. Tænk at I har Salmonsens konversationsleksikon, der altid har stået i min fars reol. Det er ren nostalgi at se ryggen på bøgerne igen :o)

Losarinas mor sagde ...

Det var og er en herlig ide- et anderledes kalenderlys :-)