søndag den 10. august 2008

Vi flytter...

I dag er en stor dag... vi flytter pubertetspigebarnet på efterskole... De sidste dage, har hun mellem pakkeriet siddet og chattet med flere af de andre elever der skal starte. Så hun møder ikke op, ganske uden at kende nogen, der er allerede knyttet mange nye kontakter via nettet.... og nu skal de så realiseres virkeligheden.

Og hun er rastløs... hun vandrer huset rundt... Vi skal køre om en halv time, men det ser ud til at det for hende føles som halve år.... Moren har også lidt kilden i maven... Der blir tomt i huset uden hende. Det blir et spændende år med mange oplevelser, det er der ingen tvivl om. Og det blir nok en helt anden pige vi får hjem, når skoleåret slutter.

Men heldigvis går der kun en uge, så har vi hende hjemme igen på weekend....

8 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Nu begynder et helt nyt og anderledes år for jer alle! Det kan kun blive godt og spændende :-)
Og så kommer hun allerede hjem til Bryllupsfest :-)

Jeannette Mariae sagde ...

Min ældste søn var også på efterskole. Det bedste år nogensinde er hans beskrivelse. Det modnede ham helt vildt og sjovt nok, var det her, han mødte sin kæreste Mette. De har været sammen 8 år nu.

Send hende gode tanker på rejsen herfra.

Knus fra engen ;-)

Madame sagde ...

Det må være dejligt for hende, at hun allerede nu kender nogle af sine nye kammerater via chatten. Én af min brors unge mennesker flytter også i dag på efterskole - Elbæk. Han er meget stille, det er en stor ændring i et ungt menneskes liv :-)

conny sagde ...

Kan tilslutte mig koret af forældre til børn der har været på efterskole. Det er så godt givet ud, både tidsmæssigt og pengemæssigt. Men for vores vedkommende var det også der, Ældsten i realiteten flyttede hjemmefra. Vi så hende næsten aldrig. Der var så meget der skulle nås.

Helle Koed sagde ...

Det er en stor dag for jer og hende! :) Husker selv min første dag på efterskole, det er nu 13 år siden, men jeg husker hver en følelse og hver en tanke! :) Held og lykke med det, håber hun bliver glad for det!

Hvor er det dejligt at komme hjem til dine flotte indlæg. Du må glæde dig i denne tid, hvis der er tid til det? :) Det bliver en smuk dag, og håber og beder for godt vejr til jer!

Sister Bonde sagde ...

Lige der tager du fejl Annie - du ser hende IKKE i weekenden, for der bliver hun på skolen, eller tager med nogle andre hjem. Der går ca. 1 år inden du ser hende igen, hvis hun altså har det godt. Ellers ser du hende. Vi så ikke vores unger i stort set et år, måske lige til jul.
Største minus var, at det er de dyreste kroner, vi har givet ud til at vores søn blev ryger. Det er han desværre fortsat.

Anja Blaksmark sagde ...

Det må være vidunderligt for hende Annie! Alle jeg har mødt har rødder tilbage til den tid - gode rødder og samvær. Jeg kunne ønske det samme for Thore engang, det er en fin måde at slippe sit ophav på. Fin overgang til det virkelige liv der følger efter lige straks...

:-)

birthemusen sagde ...

Pas nu på: Min niece, som var en stille pige ville godt arbejde med sig selv selv om vi var i tvivl. Hendes far gav hende endda en smutvej ud, hvis det skulle gå galt. Vi troede at vi havde garderet os, men selv om vi fik hende hurtigt hjem, så har der været følger.

Accepter derfor ikke restriktioner på mobiler i den første tid.

Børnene har brug for deres forældre, men de er ofte for stolte til at indrømme det før at det er for sent. Jeg så denne blog med gode råd:

http://secretprisonsforteens.blogspot.com/2008/07/ls-nu-de-efterskole-kontrakter.html