fredag den 8. august 2008

Forberedelser....


Dagen nærmer sig hastigt, logistikken er nogenlunde på plads omend ikke struktureret i detaljer, men nærmere med stikordsregistre nedfældet på adskillige stykker papirer. Jeg er listoman, og det kommer tydeligt til udtryk i denne tid... og jeg bilder mig ind at lister giver plads til at andre væsentligheder finder på plads i mit overloadede hovede.

Nu begynder vi så ængsteligt at skule til vejrudsigterne for den kommende uge. Og vi gør vores for at holde os gode venner med vejrguderne. Det er jo et havebryllup vi holder, og trods det, at vi har en stooor grund, så har vi ikke plads til eet stort telt, men til gengæld en masse små som både kan give ly for sol og regn og blæst. Men det blir kanonvejr, det ved jeg!!!!

Vi forsøger at skabe forskellige rum med og mellem teltene. Lounge i den mongolske yurt med bløde siddepladser og brændeovn, langeborde i middelalderteltet, de to tipier der står tæt og med overdækket bålplads imellem, blir det nok stedet der trækker folk sammen hen på natten. Dans og bar ved det overdækkede brændeskur og vildmarksbadet. Når mørket falder på oplyses haven udelukkende med lygter, lanterner og fakler.

Men nu tror jeg, jeg bør starte med at få luget et bed og klippet nogen kanter....

6 kommentarer:

Madame sagde ...

Det lyder eventyrligt dejligt, Annie - det kan kun blive en succes! Vejret bliver super, det kan jeg mærke, og I får en oplevelse for livet.

Jeg er også til listeskrivning - så jeg forstår godt, du skriver ned for at være fri for at have det hele i hovedet.

Lotte sagde ...

Det lyder altså helt, helt vidunderligt!!!
Selvfølgelig bliver vejret godt - ihvertfald lige dér, hvor I holder fest!
Hvis det regner, så send det herop til Thy.
:-)
Annie - øhm, Den Grønne Kjole, jeg har forelsket mig i den, og den sender mig nu ud i drømme om at holde en fest, for vores nærmeste, for at fejre livet. Vi har endnu ikke holdt vores bryllupsfest (blev viet for 1½ år siden) og vi har meget af fejre.
Og jeg har forelsket mig i den grønne kjole, drømmer om at feste i dén. Det er ikke sket før, at drømmer om kjoler, jeg ønsker af feste i! Derfor føles det særligt.
:-)
Drømme, drømme ;-)

Jeannette Mariae sagde ...

Åh, ja... dagen nærmer sig med haste skridt. Jeg husker, da vi blev gift sidste sommer, at vejrudsigten fik en helt anderlede betydning, end den nogenside har haft før.

Vi havde solskin, men det blæste som en i h......! Iøvrigt kan jeg fortælle, at vi holdt bryllupsfesten på "Stormfulde højder". Fnis...

Jeg følger dig tæt, Annie. Det er en meget stor dag, at sige ja til hinanden ;-)

Annie Fryd sagde ...

Tusind tak alle 3... dejligt med ldt ekstra forsikring om at vejret nok skal blive fint... :0)

Lotte... Den er også helt fantastisk smuk den kjole, grøn og livsbekræftende, og skøn at danse i med al den vidde forneden. MAn kan ikke undgå at føle sig smuk med den på. Du må endelig fortælle, når der blir en bryllupsfest... :0)

Anja Blaksmark sagde ...

Det lyder - henrivende:-)

Spændt på (flere) fotos:-)

Losarinas mor sagde ...

Åh, det kan kun blive ent brag af en fest! Jeres gæster ( og jer) for da de smukkeste rammer :-)