mandag den 4. august 2008

Snik snak...


Næsten lige hjemkommet efter indkøbstur til Tyskland.... Nu er drikkevarerne i hus, eller det vil sige, de er stadig bilen, for vi gider ikke bære dem ind i aften...Vi hang fast i kø ved Vejlefjordbroen i 2½ time....
Sengetøjet er i tørretumbleren og om ikke så længe ligger det nyvasket og på dynerne og kalder på os... Som pollenallergiker, må jeg desværre hele sommeren, undvære den liflige duft at sengetøj tørret i den friske luft...
Maleriet hedder "Karens vasketøj" og er malet af Nils Ryberg

6 kommentarer:

Helle Koed sagde ...

2 1/2 time? Ikke lige det man har lyst til at bruge sin tid på! :-/

Til dit tidliger indlæg, tænker jeg fuldstændig som dig, men min tolmodighed var røget for længst... pyyyy... Hvad tror folk lige de er???

Om ikke andet, så skal vi nok lade vær' med at ligge en l... i jeres have når vi kommer på besøg HI HI *griner*

Nogen gange har folk bare ikke steds- eller situationsfornemmelse! :-/

Rigtig god aften! ;)

Madame sagde ...

Billedet ligner et fotografi, og jeg troede først, at det var dit haveduftende vasketøj - men hvor ærgerligt at du må undvære den fornøjelse som pollenallergiker. Hos os nyses der i ét væk, fordi husbond døjer med samme allergi. Men det er godt at høre, at jeres drikkevarer er i hus nu - så kan det jo ikke gå helt galt, når den store dag snart kommer ...

Losarinas mor sagde ...

Det var da et meget fint billede! Jeg elsker tørresnore :-)
Tænk du ikke kan ligge i sengetøj, der har hængt ude- den duft og den sprødhed det får er ellers så vidunderligt! Og det kunne i nok trænge til, efter 2,5 timer i kø :-)

Jeannette Mariae sagde ...

Kom til at tænke på sangen: Tørresnoren, tørresnoren tra la la la... Elsker duften af tøj, der har hængt i det fri. Simpelthen ;-)

Iøvrigt smukt billede. Ejer du det?

conny sagde ...

Ligesom madame troede jeg også det var virkeligt tørretøj. Han er ret god, Ryberg, kunne jeg se via linket. Sætter en god stemning.

Annie Fryd sagde ...

Helle... :0) Glæder mig til en dag at byde dig velkommen her!

Madame... Husker godt at din husbond har "nyst med" i flere af dine indlæg... Og huset fuld af drikkevarer, det er tryghed...;0)

Miri... der er noget herligt livsbekfræftende over sådan noget blafrende tøj på en tørresnor... og tro mig, det var herligt at ramme dynerne selvom det var tørret i tørretumbler... Vi var dødtrætte!

Jeanette Mariae... Det er et skønt billede, men ikke mit... Tak for sangen :0)
Og husk nu at jeg har et par kugler stående tl dig...

Conny... Jeg kendte ikke Ryberg, men fandt ham tilfældigt ved at søge på "tørresnor" og så viser det sig at han faktisk har galleri her i nærheden... pudsigt!