mandag den 25. august 2008

Pææææænt kedeligt indlæg....


Mine børn har ofte som mindre spurgt mig: "hvorfor siger du altid pæææææn?" mens de vrængede på næsen, ligesom for at demonstrere mit ansigtsudtryk, når benævnte ord kom over mine læber.... Tjaaa.... måske har jeg bare altid haft det anstrengende med pænhed... Nu er jeg ikke selv at betegne som særlig pæææææn! Hverken sådan af udseende, i stil, sprog eller væremåde...

Såen kan jeg også ha det, når jeg læser blogs. Nogen blogs emmer bare så meget af pæææænhed, at jeg keder mig pææænt meeeeeget "gaaaab", inden jeg har nået bare at læse overskriften.

Og nogen gange tænker jeg, at vi kvindelige bloggere nemt forfalder til at blogge i reeeen pæææn boligbladsstil.... skønt, smukt og og næsten smertefrit...og gaaaaab...hvert fald lydefrit. Pææææne kvinder i pææææne hjem, med pææææne børn, pææææne mænd og pææææææn flot madlavning og pææææne haver. Ovenikøbet skriver vi også meget pææææne kommentarer hos hinanden....

Hva siger du? Min blog...pæææææn???? Jamen nogen gange får jeg sgu også en uendelig stærk trang til at stikke min mindre pæne sider op i jeres ansigter.... Men så igen...man må jo overveje sin læseskare som efterhånden både omfatter familie, venner, uvenner og så alle de ukendte anonyme....

Okay...indrømmet, jeg har bare een af de dage, hvor jeg er i konflikt over, kun at give mig halvt til kende herinde...

Vis mig en flig af din skyggeside, og jeg viser dig min.... ;0)

14 kommentarer:

Lizelotte sagde ...

Hehehe Annie ... fedt indlæg. Jeg kørte en overgang nogen indlæg som jeg kaldte "den imperfekte blogger" hvor jeg viste billeder af mit rodede klædeskab, ukrudtet i min have, min genbrugskasse som var vokset ud over alle grænser... fordi jeg ikke gad at være et glansbillede :-)

Sister Bonde sagde ...

Skal lige sove pæææææææænt på den, så skal du eddermanme få :D

Helle Koed sagde ...

Du skriver jo lige præcis det jeg tænker, og som jeg også tænker om min egen blog!!!

Når jeg lurer blogs, så kigger jeg billeder, fotos, illustrationer og de skal DÆLME være spændende hvis jeg skal læse videre.

Sådan er det at være VISUEL... HI HI

For mig handler det ikke om at det SKAL være pæææææææn, men jeg vil bare gerne kigge på pæne ting, sjove ting, inspirerende ting! :D

Har selv haft min blog og dens indhold oppe til ovevejelse for en måendstid siden! :)

NÅ... nok om det! :D

Madame sagde ...

Haha, Annie, du er skøn! Ja, pænhed er sgu nemt lidt kedeligt - i længden. Én af mine mindre pæne sider? At gå med skisokker og træsko - husbond hader det, men jeg gider altså ikke fryse om fødderne. Mit klædeskab taler vi ikke om ...

Losarinas mor sagde ...

Pæn- kedelig ..
Hmm- TROR godt jeg kan følge dig.
Du bestemmer jo selv , hvor pæn du ønsker at fremstå.
Er det bskidte toiletter og ukrudt i haven du efterlyser? Det tror jeg ikke..Men emnet er interesant, så hæld bare noget mere på - så vi kan snakke om det :-)
Jeg oplever ikke mig selv som en pæn-blogger, selv om jeg nogle gange ville ønske jeg var!

Anja Blaksmark sagde ...

Du skal bare være dig selv, Annie! Der er ikke pænhed eller grimhed. Begge er en del af det samme hele og du vælger selv hvor du vil stikke snuden ind:-)

Losarinas mor sagde ...

I øvrigt , er jeg vild med dit skyggebillede :-)

Annie Fryd sagde ...

Lizelotte...Pyhh, det kan godt være man skal tage en rundtur med kameraet... :0)

Sister... Hit me ;0)

Helle... Det kommer i bølger, nogen gange keder jeg bare så usigeligt over mine egne indlæg "gaab"

Madame... Du kan selv være skøn... også i skisokker og træsko :0)

Miri... Jeg ved slet ikke, hvad jeg vil ha, men det er lidt ligesom med sangere. Skønsang er kedeligt, men ex. Tom Waits, Joe Cocker... de synger ikke smukt, men damn hvor de rører...

Og skyggebilledet er ikke mit, men et jeg har hugget... Der ser i, hun er jo kleptoman... ;0)

Anja... "Tak, jeg ved det jo" svarer mit hele halve...

Sister Bonde sagde ...

For det første vil det være pænere at bruge lille o i stedet for 0'llet som næse i din ;o)
For det andet har du fuldstændig ret, og jeg tager pænt hatten af for dit mod.
For der er sgu meget pææææææænt derude i blog-land, og jeg tør næsten ikke skrive det, men gør det: er pænt træt af alle de blomsterhoveder rundt omkring. Falder dog også selv for det ind imellem, for man kan jo så pænt meget, med de nymodens kameraer.
Mona havde et blog-indlæg om noget tilsvarende, at vi er en flok af "søde"-rygklappere og rosere af hinandens blogge - for meget af det gode, mente Mona. Prøv at finde hendes indlæg.
Jeg synes du skal få din uendelig stærke trang, ført ud i livet, og skriv noget som ikke er pænt. Men man behøver ikke bande og man behøver ikke svine andre til, så er det sagt :D
Synes selv at en del bliver provokeret af mine indlæg, fordi jeg tager nogle emner op eller stiller spørgsmål, ved ting som man bare ikke gør.
Men sådan er jeg, og det laver jeg ikke om på, bare fordi jeg har en blog.
Men hold dig til: Hvis man ikke har noget pænt at sige, så skal man holde sin mund.
Det tror jeg man kommer pæææææææææææænt langt med.

Annie Fryd sagde ...

Sister Sister...jeg æææælsker at du er her...Og næ nej, jeg har ingen ambitioner om at svine til eller deslige... Andres skygggesider må de selv bloglægge. Jeg tager hånd om mine egne skyggesider og min periodiske trang til at bloglægge dem... :0) Stor O fordi jeg nu engang har en stor næse...

Lotte sagde ...

Hahahaha! Åhhhhh, herligt herligt, på denne meget mærkelige dag.
Jo, jeg er da pææææn ;-) tror jeg, eller... hvad, det er jo svært at vurdere. Jeg har også rasende ild, så der går jo lidt konflikt i den, engang imellem.
Og når jeg, som nu, er 'særdeles hormonel påvirket' i min cyklus, er der slet ikke noget filter.
Så er jeg ikke pæn.
Det ku jeg nok lære noget af.
Høhø...
(Jeg ku godt fortælle historier om flyvende spiseborde og huller i væggen, men jeg lader det lige ligge...;-) )

Annie Fryd sagde ...

Åhh Lotte... det glæder mig. Vi havde også engang et llle køkkenbord og 2 hvide wienerstole... ;0)

jensdrejer sagde ...

Supergodt indlæg - jeg ved lige præcis hvad du mener, og jeg har selv tænkt meget over problemet. For jeg synes også det er et problem. Jeg tror at mine læsere har et MEGET forkert billede af hvem jeg er. Og så igen: nej, de har ikke et forkert billede, for jeg fortæller jo præcis hvordan jeg er. Alligevel er jeg mere end det.

Det var vist noget rod, men lad mig fortælle det på en anden måde. Og et par timer skal jeg til koncert i Radiohuset. Brahms 1.symfoni - jeg glæder mig. Det kunne jeg selvfølgelig godt finde på at skrive et indlæg om. Men jeg kunne aldrig finde på at skrive, at jeg måske tager på værtshus bagefter. Og så bliver jeg nok f... Og så ved man aldrig.... Nej, dét vil jeg nemlig ikke skrive noget om. Basta.

NILLE sagde ...

Dejligt indlæg... på den ene side gider jeg ikke besøge blogge, hvor der kun vises blomster og skrives om, hvor fantastiske hele familien er - man skulle tro, at folk iokke skændes længere? På den anden side er der visse hensyn at tage - jeg ved også, hvem der læser og kan blive såret. Jeg har fravalgt visse blogge af samme årsag efter et stykke tids kedsomhed... men det betyder ikke, at jeg ikke synes min blog er for pæn. Men at vise mine nullermænd i krogene viser jo heller ikke de mindre pæne sider af mig som person. Der er bare visse tabuemner som sex fx.!