fredag den 27. februar 2009

Wake up call....

Ja, hvem skulle ha troet at det skulle blive X-factor, der blev det udløsende wakeup call, for min blogs genopvågning?

Men mor her er skuffet, meget skuffet!!! I et par år nu, har Blachman været min superhelt (ikke at medregne min elskede supermand på hjemmefronten), men det er slut nu... Med aftenens afsluttende stemme, styrtede Blachman fra piedestalens tinde. Uagtet at det kunne tillægges et strategisk move, så kan MAN (og slet-overhovedet-ikke-nada-nix BM) ikke med bare en grad af refærdighedssans og øre for musisk kunnen, vælge Asian Bolly-Sensation frem for Seest!!!

10 kommentarer:

Rimkogeren sagde ...

Fra Synonymordbogen:
Blachman = Badman

PhotoThings sagde ...

Ja, jeg ser Sherlock Holmes om fredagen!

Der ender det altid godt :-)
Velkommen tilbage i Blogland!

Helle Koed sagde ...

Kan ikke være mere enig... Jeg er SÅ skuffet over min fredags helt! :-/

Godt at høre din ryst igen! ;)
Har været i Bryrup idag – sendte dig en tanke! ;)

Madame sagde ...

Det er godt at høre, at du er her stadigvæk :o)
Det er sjovt så forskelligt, man kan opleve X Factor. Jeg synes netop, de tre drenge har X Factor, men at Seest hører til i forsamlingshuset. Han har ingen udstråling. De tre drenge kan måske slå sig på rap-genren, så hører man ikke, at de ikke kan ramme tonerne :o)

Lizelotte sagde ...

Madame, jeg ser det lige omvendt ... Seest kan dog synge, selvom der går lidt Andrew Strong-forever-cover-versioner i den ... så han har dog potentiale for noget.

De charmerende drenge fra A.S. kan ikke alene hverken danse eller synge - de er for umusikalske til selv at kunne se/høre det ... der er jo INTET at arbejde med der... der SKAL faktisk rytmik og musikalitet til for at man kan lave ordentlig rap...

Shame on Blachmann, for en plumret, strategisk move....

Shabby - Marianne sagde ...

Jeg kan ikke være mere enig med dig -Jeg har også haft Blackmann sådan lidt som en Gud, men efter i fredags så.....

jensdrejer sagde ...

Jeg er helt enig! Asian Sensation er ret håbløse!

Men det er længe siden at jeg har været begejstret for Blachman. Han siger mange spændende og geniale ting. Og en masse meningsløst sludder. En smule selvkritik kunne sikkert løse problemet.

Simone's Mor sagde ...

Men det gjorde han jo for at en af hans egne kan vinde til sidst.. det jo ren taktik ;-)
Og vel slet ikke uhørt..
De tre asiater vinder aldrig det show.. men ganske underholdene og sidde at blive trætte af.. :-D

Anonym sagde ...

Ville ellers hverken se på og høre på Blachman i fredags - men kunne ikke lade være med at kigge lidt, og godt for det. Endelig blev de rigtige stemt ud, så nu er jeg gode venner med X-Factor igen. Blachman får aldrig mere samme status som han har haft. Godt for det!!

Og for øvrigt var Remii også noget forsagt og duknakket - hvordan var det dog han talte i fredags, havde godt nok meget "uld i munden"

Lizzy sagde ...

Rimkogeren - du har fat i noget rigtigt, lad os alle kalde Blachman for Badman - mere gal mand skal man lede længe efter, der er langt imellem han siger noget klogt. Hvor har han været pinlig tit!