onsdag den 4. februar 2009

Indelukket...


Det er alt for længe siden jeg har danset barfodet i græsset... For længe siden jeg har mærket solen på min bare hud. Vinteren og kulden har betydet tunge vinterstøvler der begrænser tæernes frie udfoldelse... Mit sind og kreativivtet indsnævres proportionalt med føddernes og kroppens indelukkethed. Slip mig ud!

5 kommentarer:

Madame sagde ...

Sådan har jeg det også, Annie - men dit skønne billede kan ordentlig sat gang i lattermusklerne! Tænk på, at vi har fået to timer længere dagslys - det er i hvert fald skønt :o)

Losarinas mor sagde ...

Det var da nogle spøjse sko- de ser lidt uhyggelige ud..
Du kommer snart til at danse på den lune jord med bare fødder :-)

Annie Fryd sagde ...

Madame... Dejligt billedet kan frembringe grin, for som Miri, synes eg faktisk også det er et lidt spooky billede. Ja, jeg nyder lyset og tanken om at vi har neåt midvinteren nu. Det går fremad.

Miri... Jeg ledte efter et billede af en barfodet dansende kvinde i naturen, og så dukkede fødderne op. Jeg gir dig ret, de er ldi grumme.

Jeg glæder mig til varmere tider, af med skoene og ud!

Fru Lipka sagde ...

De er i hvert fald fodformede :O)

Og lyset og varmen nærmer sig, så op med humøret. Inden vi får set os om, kan vi komme ud og få luft mellem tæerne (og såmænd osse ørerne:o) igen.

Annie Fryd sagde ...

Fru Lipka... Fodformede, det er de, og humøret er såmænd også højt, jeg trænger bare til at smide det snærende, være nøgen og løssluppen :0)