fredag den 10. april 2009

Spireevne eller?


Som tavsheden på min blog har vist, så er jeg gået lidt død i den drejning min blog har taget. Jeg kørte død i mine egne forventninger til de næsten daglige indlæg. Jeg blev træt af overfladiskheden og måske blev jeg også træt af "offentligheden" som begrænsede mine indlægs indhold og graden af hudløshed.


Jeg nedlægger ikke bloggen, men overvejer lige nu den fremtidige form og så vil tiden vise, hvad der spirer frem...

6 kommentarer:

Madame sagde ...

Kære Annie, jeg håber, du finder glæden ved at have bloggen igen. Det var nu så hyggeligt at have dig her og høre om dit liv og dine tanker ;-)

Elin sagde ...

Sådan en start havde jeg også.
Skal – skal ikke . . .

Min blogging har udviklet sig langsomt siden november 2005, fra debatterende og personlig til ren fotoblog med 'dagbogsnotater' fra Vilhelmsdal. Ren havedagbog lige p.t, og det har jeg det godt med!

Mine private tanker og holdninger holder jeg for mig selv, da det ikke kun er krævende men også ekstremt tidskrævende at skulle svare og følge op på kommentarer og mod samt med-spil.

God Påske- jeg håber du skriver igen!

Anonym sagde ...

Sådan tror jeg vist at der er flere som har det for tiden. Også mig selv. Men jeg håber snart jeg får lysten tilbage igen. Og det går du sikkert også! Det håber jeg i hvert fald. :D

L sagde ...

Jeg er trofast lytter og seer og venter tålmodigt, kære Annie :-)

Har selv haft fravær af bloggelyst i længere tid. Skriveånden spirer dog igen i fredelig famlen og udtrykkes nu i endnu en blog... Frodig, hedder den. Det må da kunne kalde på Et eller andet, i mig. Med tiden... ;-)

Jeg glæder mig til at se, hvad der spirer frem her hos dig! :-)

Helle Koed sagde ...

Kender følelsen og tankerne, og du er jo ikke den eneste! :)

Godt at der er liv i dig, om det bliver på bloggen eller ej! :D

Rigtig godt forår til dig og din familie! ;)

Sister Bonde sagde ...

Rart med et lille livstegn - du skønne kvinde :D