onsdag den 13. maj 2009

Det er i dag....


Det er i dag et vejr, et solskinsvejr....

Og sådan en solskinsdag hvor vejret udenfor er herligt, og vejret indenfor i mine lunger er lidt sparsomt. Sådan en dag kan man da bruge på at gå en stille tur i haven, for bagefter at "gå i haven" virtuelt. Jeg har været en del havelinks igennem, har kigget gamle havefotos. Gennemtrevlet mine havebøger og forsøgt at genkalde mig hvilke af hostaerne, jeg har flyttet og hvor jeg har flyttet dem hen. Ambitionen er engang at få "navngivet" mine hostaer selvom jeg ved det kan være svært.

Een af de få jeg kender navnet på er denne Cherry Berry med røde stilke. Det værste er bare, at der hvor jeg troede jeg havde plantet den, der kommer der absolut ingenting op!!!

3 kommentarer:

Elin sagde ...

Nå, DER er du!! *smiler*

Endelig tilbage og nu med haveblog!
I like it!!

Hosta'er er skønne og du kan grave dem op og dele dem uden besvær.
Men det er mærkeligt den ikke dukkede op samme sted, hva'?

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

dejligt at se du er på bloggen igen...kender ikke så meget til hostaer men jeg har en enkelt som jeg fik for et par år siden og jeg kender ikke dens navn, men den er der endnu..selvom bedet er groet ret meget til af planter der er højere end den..så den må have en redningsaktion i år....velkmmen tilbage...

Annie Fryd sagde ...

Elin... Jeps, jeg er lige her, og tak *s*

Have- følelses- kreativitets- og sensualitetblog er nok hvad jeg kan drive det til. En afspejling af det sind der er bag bloggen ;0)

Jeg er absolut besat af hostaer. Cherry Berryen må jeg lede efter, når de sene hostaer er kommet lidt længere op.

Anita... Tak og dejligt at du har haft tålmodighed med at hænge på herinde *s*

Hostaer er svære at slå ihjel, og så er de jo helt fantastiske til at holde andet væk. Det smukkeste bunddække i frodig variation.