søndag den 20. juli 2008

Ud i det blå...

Er der noget vi rigtig godt kan li, så er det at futte ud i det blå i Ravnsrede-bilen. I morgen går turen til Samsø for at levere tipistænger. Desværre når vi først en færge sidst på dagen, så det blir ikke til meget sightseeing. Men ultimativ frihed føels det som selvom det er arbejde. Opredning omme bag i bilen, tykke madrasser og egne varme dyner og puder, så ligger vi herligt. Er det varmt nok, så op med bagsmækken og morgenopvågning til fuglesang og frisk luft.

Tirsdag morgen tager vi færgen fra Samsø og til Kalundborg, og så til Jægerspris med et middelaldertelt... Måske vi finder tid til lidt svinkeærinder før vi drager mod Jylland igen...

Vi har kørt rigtig rigtig mange kilometer i bilen med stænger og telte til indland og udland. Vi både synger og snakker og nyder de tavse stunder under turen... Lange køreture skaber rum til nærhed.... Vi vinker når vi kører forbi!

3 kommentarer:

Madame sagde ...

Du har fat i noget omkring liv og glæde, som er meget smittende at læse om. Tænk at sove der omme bag i bilen på bløde madrasser og vågne til fuglesang. De små hår på armene rejser sig, når du fortæller.

Rigtig god tur til Samsø i dag!

Losarinas mor sagde ...

God tur ! Da jeg havde bil, elskede jeg også disse lange ture , ud i det blå ! Det er da bare herligt, at I kan sove i bilen !

Annie Fryd sagde ...

Tak skal I ha...

Hvad skal man med en luksus-autocamper, når man med lidt opredning kan skabe sin egen bil med dobbeltseng? og bagsmækken op, så er det som at sove i shelter, bare lidt mere komfortabelt...