mandag den 21. juli 2008

Seightseeing...

Når nu vi alligevel er ude at køre og skal bruge tirsdagen på Jægerspris-egnen, er der så noget vi bør bruge lidt tid på at besigtige?

Hvis man googler Jægerspris, så er det jo primært slottet og skovene der foreslåes, og det er da også meget fint... men vi er til de små pudsige steder, der hvor man finder sjæl og stemning og finurligheder med hyggelige personligheder bag.... og de er sjældent listet i turistbrochurerne.

Forslag forslag... og gerne inden vi tager afsted i dag ved 18 tiden...

7 kommentarer:

Sister Bonde sagde ...

Kender desværre ikke området, men mon ikke der på vejen er nogle skønne gallerier/keramikværksteder/caféer. Det er dem jeg standser ved. God tur

conny sagde ...

Jeg vil nu alligevel slå et slag for skoven - og især at finde de gamle egetræer (800-1000 år har de på bagen). Det er noget af en oplevelse, synes jeg.
Jeg er ikke helt kendt deroppe, og har ikke særligt kendskab til de finurlige steder, fordi vi ofte foretrækker at gå en tur.
God fornøjelse under alle omstændigheder.

Annie Fryd sagde ...

Hej Conny og velkommen til :0) Vi holder rigtig meget af at gå i skoven og gravhøj og den slags er også yndede besøgssteder, så måske det også blir skovene...

Men vi vil nok som Sister Bonde foreslår, også se om vi kan finde en sted at bruge lidt penge også...

jensdrejer sagde ...

I kommer da vidt omkring. Hvor ærgerligt at I ikke kunne blive lidt længere på Samsø. Jeg har aldrig været der selv, men jeg vil så gerne derover. Jeg kender ikke Jægerspris, men der må da være noget at opleve i området. Jeg er sikker på at I pludselig kommer forbi et eller andet.

Rigtig god tur.

Madame sagde ...

Kære Annie, nu er I vist desværre kørt, så jeg er for sen på den. Jeg tror ikke, du kan være på nettet, mens I er på farten ...

Helle Koed sagde ...

Håber I har en rigtig god tur! :D
Jeg vil rigtig gerne vide hvor I står i Horsens når den tid kommer... :)
Der er nu kommet billeder af mig i mit vikinge-outfit så du kan kende mig... ;)
Synes du ikke der var god musik i teltet i Århus??? :)

Annie Fryd sagde ...

Jens.... Velkommen til og tak...vi havde en fin tur :0) Jeg tror også vi efterlod en lille del af vores sjæl på Samsø... Det er en herlig ø. Vi blir nødt til at tage derover igen engang.

Madame... Jeps, vi var kørt og nu er vi hjemme igen. Jeg fik taget et par billeder jeg må vise på bloggen senere...

Helle... Tak! Jeg tror simpelthen mit blik må ha haft øje for andre ting, for jeg genkender dig ikke... Men det vil jeg gøre en anden gang! Jo, vi nød musikken i teltet, og det samme gjorde bonusungerne. Den verden er ellers ny for dem, men de var helt overvældede...