søndag den 13. juli 2008

Bare såen....

De sidste dage har vi været sådan rigtig meget ovenpå.... altså bogstaveligt talt ovenpå...i sovekammeret! Sovekammeret der i flere uger har været sygekammer, er igen blevet nydelseskammer. Ikke fordi jeg nu vil berette om, hvad og hvordan....bare rolig!

Men bare fordi det er lige magisk hver gang nyforelskelsen bruser i forholdet. Vi har trods alt været sammen i mere end 6 år nu, og er snart et gift par! Det er sgisme da magi!!!

Om et par timer ankommer bonus-poderne til en uges ferie hos os. Så bliver aktiviteterne af en anden karakter, men der er sparet sammen på underholdingskontoen. Sidst ungerne var her, var huset præget af feber og snot og sengeliggende stilstand.

Som voksne til nutidens desværre lidt forkælede og fantasiforstummede børn, skylder vi at fortrylle deres verden og skabe magi med dem. At skabe rum til eventyr og fantasilege.

Kan vi be om tørvejr måske, så vil jeg se om jeg kan overtale stationsforstanderen til at finde brædder frem til en legehytte.... Måske a la dette her!

3 kommentarer:

Madame sagde ...

Sådan en skøn legehytte må være ren magi for både unge(r) og ældre! Tænk man kan kan foretage sig deroppe i træet - fx flytte glæderne fra sovekammeret derop ;-)
Jeg høret engang en udsendelse om en ung pige, der boede oppe i et træ, det var fortryllende dejligt!

Annie Fryd sagde ...

Åhh...du siger noget Madame.. :0)

Prøv at billed-google "treehouse", det er vildt så fine huse folk får banket op i træerne...og det er ikke bare legehuse...

Lotte sagde ...

Ahhh, så skønt et hus, deroppe i træet :-) Fantasifuldt. Jeg må vist det til gemalen, han elsker at hamre og banke og skabe, og det her er jo det rene eventyr!
:-)