søndag den 18. maj 2008

Stille stund...

Morgenstund... alenestund.... og tid med den bærbare. Det har der ikke været meget tid til på det seneste. Kaffen smager guddommeligt i dag. Rundstykkerne nydes med det rene fråds af den mørke cremede princip smørechokolade...uhmm! "Under Byen" spiller i baggrunden akkompagneret af fuglenes højlydte kvidren udenfor min terassedør. Jeg tror jeg er næsten helt lykkelig lige nu! Lidt regn ville gøre både min allergi og alle mine blomster rigtig glade... Attjjuuu!!!

Nu er der kun 14 dage tilbage af mit vikariat i psykiatrien, før jeg kan hellige mit hjerte helt til vores nyåbnede butik og have. Vi har haft en forrygende start, velsignet af vejret. Jeg elsker virkeligt at mærke, hvordan mennesker går glade herfra, fordi de er blevet beriget med en sansefyldt oplevelse, i vores hyggelige butik og vores gamle have.

Om et par timer åbner jeg butikken, trækker i gummistøvlerne og går på havearbejde. Ring med klokken hvis du skal ha betjening... ;o)

5 kommentarer:

Jeannette Mariae sagde ...

Riiiiinngggggggg.... Dejligt at høre lidt nyt fra din front. Det lyder jo fantastisk med butikken og din "frihed" om 14 dage... ;-)

Annie Fryd sagde ...

Hva sku der være...og tak skal du ha´ Jeannette :o) Jeg glæder mig også vældigt til i højere grad, at blive "kvinde over mit eget liv"...

Anja Blaksmark sagde ...

Jeg tror sgu snart jeg kommer og gir en hånd med - er ret god til lyde så jeg kan vel altid agere dingeklokke ;-)

Annie Fryd sagde ...

Du skal være rigtig hjertelig velkommen Anja... *S*

Anja Blaksmark sagde ...

;-D