tirsdag den 27. maj 2008

Fridag...

Mmmm...sådan en helt fri fridag. Frihed lige til at kaste sig over store uoverskuelige og komplet møg-mokke-hiv-og-slid-projekter... Det har jeg gjort, med hjælp fra Stationsforstanderen.

Vogt jer mælkebøtter, tidsler, hyld og andet væsen... Nu skal der civiliseres og kultiveres.

Her får I et par billeder af projektets begyndelse... så ser vi hvornår jeg bliver klar til efter-billederne...måske til efteråret ;o)

Og så fandt jeg den yndigste fine blomst mellem træerne... Det er en stinkende storkenæb. Så yndigt, så sart og så god til at forsvare al sin yndighed med den skumleste lugt. Den lever op til sit navn....klart!

Men nu vil jeg smutte ud og vaske hænder, inden jeg skal forberede gæstebud.

4 kommentarer:

Marian sagde ...

Fantastiske billeder. Jeg nyder. Fandt bloggen via Anjas (ligenuoghér). Samtidigt med nydelsen dog også en snært af undren: "Når konformitet, fodformethed og kassetænkning snærer", læser jeg. Og så en kommentar (hos Anja), der siger: "... p-møder, dagsordener og diagnoser...". Jeg kan ikke rigtigt få det til at hænge sammen. Hvorfor et vikariat (hvilket jeg forstår, det drejer sig om) i netop den samfundsinstitution, der er indbegrebet af konformitet, fodformethed og kassetænkning? Ikke at misforstå som et angreb. Ren og skær nysgerrighed.

Annie Fryd sagde ...

Velkommen til Marian, det glæder mig at du nyder...og undres.
Jeg afslutter et vikariat, men er uddannet og har arbejdet indenfor psykiatri en del år efterhånden... og elsker det! Samfundet ER struktur, kassetænkning, konformitet og diagnoser. Jeg forsøger bare at navigere i samfundet og beskæftige mig med det som giver glæder og udvikler mig. Og det gør det at arbejde med "skæve menneskser". Og redskaberne til dette er heldigvis mangeartet. Bl.a også: ligeværd, nærvær, autensitet, aktivitet, krop/bevægelse, musik, natur. Medicin tager læger sig af, jeg forsøger at støtte folk i det svære, nemlig at leve livet. Gir det mening? Ellers spørg igen...*S*

Marian sagde ...

Det giver en mening :)

Anja Blaksmark sagde ...

Jeg er glad for at Marian fandt vej herind. Fedt, tænker jeg. Vi er sådan nogen smukke og stærke kvinder. Jeg er vild med jer!