fredag den 11. april 2008

Om balance....


I perioder halser livet afsted, ikke forbi mig, men febrilsk hagende mig fast i åndeløst tempo. Så glemmer jeg... så orker jeg ikke...så sanser jeg ikke. Men når tårene vælder over, hjertet er forkrampet og vejrtrækningen ligger højt i brystet, så ved jeg det er nu....

Så er det tid til at søge dybere, søge i mit indre og ud i det grønne. Jeg kæmper ofte med ambivalensen. Jeg elsker aleneheden, jeg trives mit eget selskab, jeg nyder fordybelsen.... men jeg har en social stræben, jeg MÅ fællesskabet, jeg MÅ indvolvere mig, jeg MÅ tage del.

Det er bare nogen gange så svært at finde balancen....

5 kommentarer:

Anja Blaksmark sagde ...

Ja tak skal du ha. Det kender jeg én der godt kender ;-)

JEANNETTE MARIAE sagde ...

Det er så fint beskrevet. Den ønskede balance mellem væren og gøren. Aleneheden og deltagelsen. Jeg er nok der, hvor jeg søger aleneheden mest. Har afviklet mange gode relationer gennem årene, fordi det skulle være sådan. Jeg har ikke det store ønske om at udvidde, for jeg har fundet balancen lige her, hvor jeg befinder mig nu.

Dejlig blog du har skabt, glæder mig til at følge dig ;-)

Annie Fryd sagde ...

Tilsyneladende ikke en ambivalens jeg er ene om...:0)

Dejligt at du også har fundet herinde Jeanette Mariae, velkommen til! Jeg lover at bloggen ikke blir ren jammer og sortsyn.

JEANNETTE MARIAE sagde ...

Sådan oplever jeg slet ikke dine indlæg. For mig er her varme, kærlighed og livsklogskab. Genkendelighed. Kh. Jeannette Mariae

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Sikke en fin blog og et godt indæg. Jeg fandt dig gennem gæstebud og Jeanette Mariae og jeg vil da også følge med hos dig ; )